O.P.I.

Over O.P.I.

Jouw kleur, jouw stijl

OPI nagellakken bieden betaalbaar luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten, met een geweldige glans! De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak met revolutionaire Prowide penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

Pro Spa

 

Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure en pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

 

Pro Spa heeft een uitgebreid assortiment producten. Denk hierbij aan voedende nagelriemolie en –crème, intensief verzorgende handcrème, een speciaal ontwikkeld serum, een zachte handpeeling met ultrafijne korrelstructuur en een unieke ceramide spray. De Pro Spa pedicure bestaat onder andere uit een voetscrub met natuurlijke suikerkristallen en een voetbalsem die eeltvorming verzacht. Het resultaat: perfect verzorgde handen en voeten met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

 

Voor de ontwikkeling van deze lijn, de eerste in zijn soort, is O.P.I. een samenwerking aangegaan met Dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel voor in de salon als voor thuisgebruik.

 

De ProSpa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten.

 

Alle producten van O.P.I. zijn dierproefvrij.