Pro Power Peel

Jouw meest gezonde huid begint hier.

Pro Power Peel

Jouw meest gezonde huid begint hier
Chemische Peeling

 

Tijdens de pro power peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen. Zo activeren we de celdeling en vernieuwen we de bovenste huidlagen. Het resultaat is een verbeterende textuur, heldere tint en een jeugdigere uitstraling van je huid. We gebruiken verschillende natuurlijke zuren en actieve ingrediënten die een diepwerkend en verbeterend effect op je huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen een behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor kunnen we meerdere huidzorgen tegelijkertijd aanpakken. Het aantal lagen in de behandeling wordt per behandeling afgestemd op de conditie van de huid op dat moment.

 

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes. Minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van je huidconditie en met welke regelmaat je de peeling ondergaat.

Nazorginstructies

 

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het  zorgvuldig nazorgadvies en het juiste gebruik van nazorg producten thuis.

Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

 

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met Dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere behandelingen.

Heb je nog nooit een peeling ondergaan?

 

Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekend dat je eerst meerdere keren een ProSkin  hebt  ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power Peel.

Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen

Geen exfoliatie (of gebruik van vitamine A (retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling of tot en met 3 dagen erna.

De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.

Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling.

De Gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.

Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.

Geen cosmetische of huid verdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.

Geen gebruik van Roaccutane gedurende 6 maanden voorafgaand aan de peeling.

Contra-indicaties

Cosmetische/medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrassie in de afgelopen 2 weken.

Zwangerschap, borstvoeding

Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke aandoeningen.

Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc.)

Bij een extreem droge of schilferige huid passen wij geen Pro Power Peel toe.